català | castellano | english

NOTÍCIES

14/03/2013 PROPER CANVI DE PREU EN L'ABONAMENT DEL FARADAY 2013

El proper dimarts, 19 de març, al punt del migdia, presentarem el cartell de la desena i última edició del Faraday. A partir de llavors l'abonament canviarà de preu i costarà 50€. Fins aquell moment mantindrem el preu actual de 45€. Si teniu clar que per res del món no us voleu perdre el Faraday 2013 no dubteu en adquirir els vostres abonaments a preu reduït.

 

12/03/2013 RODA DE PREMSA DEL FARADAY 2013

Cal acomiadar la desena i última edició del Faraday com es mereix. Aquesta vegada l'habitual roda de premsa de presentació del cartell volem que sigui també un esdeveniment molt especial d’agraïment a tots vosaltres, la premsa i els mitjans, que sempre us heu mostrat tan propers i receptius al Faraday.

Reserveu-vos la data del dimarts, 19 de març, a les 12h. a l’antiga Fàbrica d'Estrella Damm (C/ Rosselló 515 de Barcelona) per assistir a la descoberta del darrer cartell del Faraday i per compartir una bona estona plegats.

 

29/11/2012 EL FARADAY 2013 SERÀ LA DESENA I ÚLTIMA EDICIÓ

El Faraday 2013 serà la desena i última edició. La direcció del Faraday vol anunciar a tots els que estimen el festival que la desena edició del mateix serà també la darrera.

Pensem que el Faraday viu un moment dolç a nivell artístic i d'acceptació per part del públic, amb el reconeixement dels mitjans i el suport cada vegada més important d’espònsors i institucions. Però tot té un final, i volem que el final d'aquesta meravellosa aventura estigui a l'alçada de la seva trajectòria, en positiu, amb energia i amb ganes de deixar empremta.

Ho deixem amb alegria, en el moment més alt i amb el convenciment d'haver aportat un granet de sorra a fer culturalment més viva la nostra ciutat, Vilanova i la Geltrú. D'haver acostat la música independent a nous públics i d'haver promocionat un determinat model de fer les coses. Hem cobert una etapa, i hem volgut ser-ne conscients a temps per a poder tancar-la com es mereix.

Per això preparem l'edició del 2013 com un Faraday especial, ple de màgia, i ho volem compartir amb tots vosaltres, que sempre heu estat el motiu i el perquè del Faraday. Reserveu-vos ja les dates del 5, 6 i 7 de juliol per viure al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú la última edició del Faraday.

No us ho podeu perdre. Us esperem a tots i totes!

 

 

Apunta la teva direcció de correu electrònic si vols rebre informació

Email *
Nom